Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
JORNADES DE LA CUINA MARINERA DEL MARESME 2016

A l'Escola-Hotel de Turisme de Sant Pol de Mar, va tenir lloc, aquest dimarts passat, la presentació de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina Marinera del Maresme. 
Al llarg dels anys s'han anat celebrant arreu de diversos municipis maresmencs, diverses jornades gastronòmiques per donar a conèixer i promocionar els plats més típics de cada localitat. Amb la voluntat de promocionar de forma més cohesionada els productes de la costa, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, juntament amb el Consell Comarcal i la Xarxa de Productes de la Terra del Maresme, van presentar la fusió de dues Jornades Gastronòmiques que es feien entre els mesos d'agost i octubre: "Del peix i marisc" i la de "Calamarenys",introduïnt com a novetat la cuina amb arròs, aliment tradicional de la cuina marinera.
El Sr.Joaquim Arnó, president del Consorci, va explicar que la fita d'aquestes jornades, és "donar a conèixer el producte singular i de proximitat sense eliminar ni substituir les altres, que ja són adaptables". 
Seguidament el president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, va qualificar aquesta nova proposta de positiva i l'alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, va destacar que el Maresme és una comarca que es lliga pel fil conductor dels productes de la terra i del mar.
Pel que fa a restaurants, n'hi participen una trentena, dels quals dotze són de Sant Pol i ahir van oferir als assistents un tast dels seus plats més representatius.
 

Temes relacionats
Publicació 04.08.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina