Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Descarrega't la nova app amb tota la informació de Sant Pol

Per aquells que desitgin estar al dia de tota la informació municipal, l'Ajuntament de Sant Pol ha desenvolupat una nova aplicació gratuïta, disponible a Google Play i a l'Apple Store, que a més d'accedir a una selecció dels continguts del web ens permet rebre avisos directament al nostre mòbil mitjançant tecnologia PUSH.
Amb aquesta nova eina obtindreu informació del nostre poble d'una manera fàcil i ràpida, a través del mòbil i les 24 hores dels 365 dies de l'any. Hi trobareu l'agenda d'activitats, les notícies de l'Ajuntament, el directori d'empreses i comerços i els equipaments.
També es pot accedir a un formulari que us permet comunicar les incidències que detecteu a la via pública, adjuntant-hi una imatge i les coordenades via GPS.

Nous i renovats serveis a Internet

Aquesta és l'última fase del desplegament en noves tecnologies que l'Ajuntament de Sant Pol ha realitzat en l'últim any, començant pel nou web municipal que es va presentar a principis d'any, i acabant aquesta setmana amb el llançament d'aquestes aplicacions mòbils amb informació de la població.
Al nou web s'ha posat especial èmfasi en fer-lo adaptatiu per poder-hi accedir des de dispositius mòbils, tauletes i telèfons. Així disposem d'un disseny específic per a cada tamany de pantalla, i ens permet desar fàcilment una icona amb l'accés directe al web sense necessitat d'instal·lar cap aplicació tot fent-lo compatible amb qualsevol plataforma (Android, iOs, FirefoxOS, UbuntuOS...).
Des del mateix web es poden enviar notificacions d'incidències a la via pública adjuntant una imatge in situ, tant des de l'ordinador com des d'un telèfon mòbil.
S'ha treballat especialment la reestructuració dels continguts, així com la creació de nous apartats i com a novetat destacada hi trobem els microsites específics per a departaments o temes com la llar d'infants o la tramitació del nou POUM; miniwebs amb disseny personalitzat i un menú específic, tot administrable des del mateix gestor de continguts.
S'han afegit tots els serveis d'administració electrònica possibles: Seu electrònica, Factura electrònica, Notificacions telemàtiques, Tauler electrònic i Tràmits electrònics, que s'aniram ampliant amb el temps.
Com a eines de gestió interna l'Ajuntament disposarà d'una intranet integrada al web, així com un fòrum on es pugui gestionar de manera interna tota la documentació necessària per al treball diari.
Igualment s'ha renovat i millorat la newsletter setmanal que ve funcionant des de principis dels anys 2000, amb millores de disseny i més flexibilitat en la selecció i programació dels enviaments.

Temes relacionats
Publicació 09.04.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina