Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament rep la donació d'una panoràmica de la costa de Sant Pol

quadreL'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha rebut aquesta setmana la donació d'una imatge panoràmica de la costa de la vila de principis de l'any 1975, reproducció d'una fotografia original de Pere Sauleda i Parés.

Es tracta d'una fotografia fixada a un suport de fusta amb unes dimensions aproximades de 140x40cm que passa a formar part del fons municipal gràcies a la iniciativa de Joan Enric Fugueras Simon, la mare del qual era santpolenca de naixement, mentre que el seu pare era de Calella, si bé havien viscut molts anys a Sabadell i Manresa. De fet, tant els seus pares com el mateix Joan Enric es van casar a l'ermita de Sant Pau.

El pare de Fugueras havia estat molt aficionat a la fotografia, i algunes de les seves fotos són fetes a indrets de Sant Pol. És per això que a més de la donació de la imatge de la costa santpolenca, Joan Enric també ha fet donació de dues fotografies originals del seu pare dels anys 50 que corresponen a la Roca Grossa i a la platja de Morer.

L'Ajuntament de Sant Pol agraeix el seu gest altruïsta i garanteix la conservació de la seva donació, alhora que convida totes les persones que ho desitgin a seguir el seu exemple amb fotografies o documents antics de Sant Pol que ja no siguin del seu interès.

Publicació 20.04.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina