Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Biblioteca disposarà d'una impressora 3D durant el primer trimestre del 2023

3DDurant el primer trimestre de 2023, la biblioteca de Can Coromines tindrà una impressora 3D per apropar aquesta tecnologia a la gent de Sant Pol, a partir de la iniciativa 'Labs portàtils tecnològics'. Es tracta d'una iniciativa, en el marc del programa BiblioLab, que neix amb la voluntat d’apropar la cultura maker a les biblioteques mitjançant un conjunt de mòduls fàcilment transportables.

Aquests laboratoris de creació permeten a la ciutadania experimentar amb tecnologies que potenciïn la seva creativitat mitjançant infraestructures de producció a petita escala, alhora que les biblioteques públiques esdevenen espais d’aprenentatge, experimentació i creació de nou coneixement de forma col·laborativa.

Les persones que participin en aquesta iniciativa podran conèixer el funcionament, les característiques, els beneficis, les limitacions i els àmbits d’aplicació de les tecnologies de fabricació digital mitjançant la impressió 3D.

Des de la Biblioteca s’ha organitzat una agenda d’activitats a l’entorn de la impressió 3D adaptada a diferents públics del municipi (infants, joves i adults). Per tal d’arribar al màxim nombre de públic possible, es treballarà amb altres entitats del municipi com l’Espai Jove Ca l’Arturo.

Si voleu estar al dia de les activitats que s’aniran programant, només cal que envieu la paraula “3D” al whatsapp de la Biblioteca i us mantindran informats (661 874 108).

Pel que fa als tallers programats, són els següents:

Taller per elaborar un clauer personalitzat

- Joves: divendres 3 de febrer de 17:30 a 19:30h (Formador: Albert Gubau)

- Adults: dissabte 25 de febrer de 10:30 a 12:30h (Formador: Albert Gubau)

 

Taller per aprendre a fer una figura articulada

- Joves: divendres 10 de febrer de 17:30 a 19:30h (Formadora: Victòria Rodríguez)

 

Taller per pintar en 3D

- Infants: Divendres 17 de febrer, de 17:30h a 19:30h. (Formadora: Victòria Rodríguez)

Cliqueu aquí per accedir al formulari d’inscripció pels diferents tallers.

Publicació 09.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina