Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'alumnat de 5è completa els tràmits per constituir-se en cooperativa

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha rebut aquest matí la visita de l'alumnat dels tres cursos de 5è de primària de l'Escola Sant Pau que participen en el Programa de Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE) del Consell Comarcal del Maresme.

Es tracta d'un programa que fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària de les escoles de la comarca. Durant un curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l'administració pública i altres agents socials de la seva localitat.

Amb la visita d'aquest matí, en què l'alcalde Albert Zanca els ha fet d'amfitrió, els infants de 5è A, B i C han lliurat als tècnics del Consell Comarcal l'acta de constitució de les seves cooperatives, així com els estatuts i la fitxa de registre de socis. El següent pas serà validar tota la documentació i fer entrega del NIF als representants de cadascun els cursos perquè ja puguin iniciar la seva activitat professional.

En el cas de les classes de 5è A i C, seran una cooperativa de prestació de serveis d'espectacle, i tenen com a finalitat organitzar un festival musical. Mentre que en el cas de 5è B, han constituït una cooperativa de venda de productes decoratius a partir de materials reciclats.

Temes relacionats
Publicació 16.12.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina