X
Pressupost Participatiu 2024
Pàgines
Obrir/tancar menú lateral
Assessoria d'habitatge per a joves
  • Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar informem que la Direcció General de Joventut (DGJ) reforça l'assessoria d'habitatge per a joves, en línia i gratuïta, per orientar les persones joves que tinguin dificultats o no puguin fer front a les despeses de l'habitatge -ja sigui en règim de lloguer com de compra- derivades de la pèrdua d'ingressos provocada per la crisi de la Covid19.

    Amb aquest servei, els i les joves podran adreçar qualsevol consulta a personal expert sobre les possibilitats d'ajornar els pagaments i demanar microcrèdits bancaris, o sobre els seus drets de continuar residint a l'habitatge malgrat hi hagués una extinció del contracte de lloguer o un judici de desnonament. Totes les qüestions es tractaran en base al contingut del Reial Decret llei 11/2020, de 31 de març.

    En la mateixa línia, per tal de resoldre els dubtes més habituals sobre les dificultats per pagar l'habitatge derivada de l'actual situació Covid19, des de la DGJ també s'ha editat la Guia Joves i Habitatge: mesures urgents durant el COVID 19.

    Amb un total de 27 preguntes considerades de les més freqüents, el document permet conèixer quines condicions cal tenir per optar a una moratòria del lloguer, quin perfil correspon a un gran tenidor o com accedir a un microcrèdit bancari sense interès.

 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina