Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Ple de maig aprova les bases per al lloguer dels aparcaments del Tint

parking tintEl Ple del 27 de maig va aprovar els preus i les bases per adjudicar, en règim de concessió, les places d'aparcament situades al pàrquing públic subterrani de la Plaça del Tint.

A partir de l'estudi econòmic realitzat, la taxa que s'haurà d'abonar per a l'ús de les places d'aparcament serà de 85 €/mes per a les places de 12 m2, de 75 €/mes per a les places de 9,9 m2, i de 40 €/mes per a les places de moto. En total s'adjudicaran 29 places per a cotxe i 5 per moto.

Les bases i els preus de lloguer de les places estan ara en període d'exposició pública i encara podrien tenir alguna variació, de manera que les persones interessades en poder optar a alguna d'aquestes places encara no poden sol·licitar-les. Des de l'Ajuntament s'anunciarà oportunament i de manera suficient el moment en que s'obri el període d'adjudicació.

D'altra banda, el plenari va aprovar la modificació dels preus del casal d'estiu municipal per fer front a l'increment del cost del servei, si bé el preu seguirà situant-se per sota dels preus de mercat.

El Ple també va aprovar altres punts de tràmit com ara donar compte del compliment per proporcionar informació trimestral al Ministeri d'Hisenda o bé la liquidació del pressupost del 2023, la resposta de desestimació a un recurs de reposició sobre l'ocupació d'una part de zona verda muinicipal per part d'un particular, o l'aprovació de l'adhesió a l'Espai 5.12 en matèria de recursos humans de la Diputació de Barcelona.

A més, el Ple va aprovar l'elecció de la jutgessa de pau substituta i es va tancar amb el torn de precs i preguntes per part dels grups a l'oposició i del públic assistent.

Publicació 29.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina