Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Incidències viàries i de subministrament pels propers dies

Informem a la ciutadania de tots els talls de carrer i interrupcions del subministrament elèctric previstos pels propers dies. Per a més informació de qualsevol d´aquests incidents podeu trucar a l´Ajuntament (937600451) o a l'Oficina d´Atenció Ciutadana de la Policia Local (937600519).

Interrupció del subministrament elèctric el proper DIMARTS 5 per treballs de manteniment en la línia. Les zones afectades són l'Avinguda Dr. Furest, la Guingueta de les Barques, l'Hotel Gran Sol, el Club Nàutic, la plaça de la Punta i la caseta de la Màquina.

També el dia 5 el carrer Sant Pau romandrà tallat al trànsit de 8 a 14 per obres a la façana del num. 10 del mateix carrer.

Tall al carrer Sant Pau (entre Bonaventura Adroher i Plaça del Cau) els dies i hores següents: Dimecres 6 de 8 a 20 hores, dijous 7 tot el dia i divendres 8 de 8 a 20 hores.

I recordem que del 15 de juny al 15 de setembre, el pas pel carrer Consolat de Mar romandrà restringit cada dia de la setmana de 12 a 21 h. a aquells que no estiguin autoritzats.

Publicació 31.08.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina