X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Vota el nom de la nova plaça!
Del 20 al 28 de març, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar convoca tots els vilatans i vilatanes majors de 16 anys a votar el nom de la nova plaça del centre de la vila.

   

Un cop finalitzat el termini de presentació de propostes de possibles noms per a la nova plaça de Sant Pol de Mar, ubicada entre els carrers Tobella i Sant Pau, realitzades per les persones membres del Consell de la Vila, s'obre el període de votacions.

La comissió permanent del Consell de la Vila, reunida en sessió del 10 de març de 2023, va llistar totes les propostes rebudes i, un cop sotmeses a deliberació, va proposar les cinc propostes finalistes que es detallen a continuació i que tenen a veure amb oficis i el treball, en record de la fàbrica que va ocupar en el passat l'espai de la plaça i de la gent que hi va treballar:

• Plaça del Tint
• Plaça dels Treballadors del Tint
• Plaça de les dones de la mar
• Plaça de l’Ester de Cal Negre
• Plaça de les remendaires

La votació es portarà a terme entre el 20 i el 28 de març de 2023, mitjançant aquest formulari en línia. Per al vot presencial, caldrà adreçar-se a l'urna que s'instal·larà a l’OAC de l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1). Podran votar les persones majors de 16 anys empadronades a Sant Pol de Mar a data 1 de març de 2023, i cada persona podrà votar un màxim d'una proposta finalista.

Publicació 13.03.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina