X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Les votacions del Pressupost Participatiu, del 6 al 26 de febrer

Ha arribat l’hora de les votacions!

Totes les persones empadronades a Sant Pol de Mar de 16 anys o més podran votar i escollir quines de les 15 propostes finalistes voleu que es facin realitat, fins a esgotar el límit pressupostari de 100 mil euros. Només es podrà votar una sola vegada, del dilluns dia 6 de febrer fins el diumenge dia 26 de febrer (ambdós inclosos). Es podrà votar un màxim de 3 propostes per persona.

Les propostes que es porten a votació són el resultat del camí recorregut des de la primavera del 2022, moment en què tothom va poder proposar i presentar les seves idees i projectes. Es van rebre un total de 241 propostes, les quals es van analitzar tècnicament per tal de verificar-ne la seva viabilitat i, posteriorment, en una jornada participativa celebrada el 5 de novembre, els i les ciutadanes del municipi van triar els 15 projectes finalistes que ara es porten a votació.

Descobriu les 15 propostes finalistes en aquest vídeo:


O també podeu consultar el díptic/butlleta de votació que hem editat i que es repartirà la setmana del 6 de febrer per les llars santpolenques:

Fitxer Acrobat-PDF de (2.33MB)

Fitxer: Diptic_VOTACIO_Pressupost_Participatiu_22-23_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.33 MB


La votació es podrà fer en línia a través del web participa.santpol.cat o bé mitjançant la butlleta que us arribarà a casa (també n’hi haurà al costat de les urnes) i que caldrà dipositar en alguna de les 10 urnes que trobareu a: OAC de l’Ajuntament i OAC de la Policia Local, Biblioteca Can Coromines, Ca l’Arturo, l’Esplai, escola Sant Pau, Institut de Sant Pol, camp de futbol, pavelló d’esports i llar d’infants municipal.

Tingueu present que si voteu en línia i també presencialment, únicament es validarà el vot emès a traves d’Internet. Si dipositeu més d’una butlleta física a les urnes, només valdrà el vot de la primera que sigui comptabilitzada (sempre que no s’hagi votat també a través d’Internet).

Publicació 31.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina