Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Novetats en el sistema de distribució de la revista ENS

El primer ENS del 2023 arriba acompanyat de canvis! A diferència dels darrers anys, la revista ja no us arribarà a la bústia de casa, sinó que la trobareu en alguna de les dependències municipals o en alguns dels establiments comercials de Sant Pol.

L’objectiu d'aquets canvi en el sistema de distribució és el de reduir costos a l’administració pública i esdevenir més sostenibles amb el medi ambient, ja que reduïm la impressió d’exemplars per reduir la quantitat de paper utilitzada i la petjada d’emissions que genera la producció de la revista.

Enteníem, també, que no totes les llars de Sant Pol podien estar interessades en la lectura de l’ENS, de manera que la revista estarà disponible en una sèrie de punts seleccionats on la puguin trobar aquelles persones que realment la vulguin.

Aquests canvis comporten, alhora, un estalvi econòmic important per a les arques municipals, ja que reduïm els costos d’impressió i de distribució de la revista. 

Així doncs, a partir d'ara l'ENS estarà disponible en els següents emplaçaments:

- OAC de l'Ajuntament

- Biblioteca de Can Coromines

- Comissaria de la Policia Local

- Ca l'Arturo

- L'estanc de l'Àngels

- Esplai de Sant Pol

- Farmàcia Carrer Nou

- Farmàcia Esther Alegre

- Llibreria l’Ona

- Forn Grimal

- El Crostó

- El jardí del Sant Pau

- 9 49 

- Foto Sauleda

- Eunoia Estilistes

- Queviures Ca la Conxita

En cas que tingueu un establiment comercial a Sant Pol i també vulgueu que sigui un dels punts de distribució de l'ENS, només cal que ens ho comuniqueu al correu ens@santpol.cat 

Publicació 27.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina