Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Pla de formació per a la Policia Local

La Regidoria de Seguretat, conjuntament amb la Prefectura de la Policia Local, ha aprovat un Pla de formació per al cos de la Policia Local de Sant Pol de Mar i durant les properes setmanes s'impartiran tres sessions formatives de tres hores cadascuna sobre intel·ligència emocional, habilitats socials i comunicació eficaç.

La formació sobre intel·ligència emocional consistirà en entendre l’impacte de les emocions en les persones, afrontar els canvis, les pèrdues i els processos de dol, etc. La formació en habilitats socials se centrarà en les conductes que afavoreixen les relacions personals en qualsevol àmbit, la importància d’adquirir i desenvolupar habilitats socials, l’autoconsciència i l’autoregulació d’emocions, l’empatia i la comprensió dels conflictes, el pensament constructiu i el treball en equip. Mentre que la darrera formació d’aquesta primera fase tractarà la comunicació eficaç, l’art d’escoltar i comunicar, el tipus d’escolta, el llenguatge no verbal, etc.

La formació combina teoria i exercicis pràctics com a millor fórmula per adquirir coneixements i es debatran situacions reals del dia a dia per potenciar el pensament crític i analític i així adquirir nous recursos eficaços i funcionals.

Aquesta actuació s’emmarca dins de l’objectiu de formar als agents en l’autocontrol, l’empatia, l’assertivitat, les capacitats comunicatives i l’ètica professional que estableix el Pla de Seguretat Local de Sant Pol de Mar, aprovat el passat mes de març de 2022, amb l’objectiu de potenciar el projecte de proximitat i comunitari de la Policia Local.

Hi ha la voluntat de donar continuïtat a aquest tipus de formació, motiu pel qual ja es treballa en dues noves sessions sobre comunicació no violenta o la resolució de conflictes i la mediació, entre d'altres.

La formació la durà a terme Acciona On i cada curs té un cost de 290€.

Publicació 26.10.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina