X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Ple de setembre aprova rebre una subvenció per millorar el sanejament d'aigües residuals de Roques Blanques

El Ple del mes de setembre va aprovar el conveni d'atorgament d'una subvenció directa a l'Ajuntament per valor de 70 mil euros per a executar la construcció d'una estació de bombament de les aigües residuals de la urbanització Roques Blanques de Sant Pol de Mar cap a l'EDAR de Marc Pastor. Es tracta d'una obra que feia anys que estava pendent d'execució i que permetrà donar solució a la dificultat del sanejament actual amb infiltracions i problemes d’esfondraments de la fossa sèptica vigent.

D'altra banda, el plenari va aprovar la modificació del servei d'estacionament regulat de vehicles de manera que les places disponibles al final del carrer Abat Deàs passen a ser d'aparcament lliure i s'elimina la referència a l'aparcament dels Tints, atès que el solar es troba actualment en fase d'urbanització.

El Ple també va ratificar el nomenament de nous membres del Consell de la Vila, atès que s'hi incorporen representants de les entitats Fira alternativa i ANC, alhora que es modifiquen els del Club Bàsquet 07, la CUP i un dels veïns a títol particular.

A més, el Ple va nomenar Montserrat Fernàndez Creus com a Jutgessa de Pau substituta en base a que el TSJC havia desestimat l'elecció del seu antecessor per incompatibilitat amb el càrrec.

Pel que fa a les mocions, se'n van aprovar tres:

El Ple va finalitzar amb el torn de precs i preguntes. Podeu tornar a visionar la sessió en aquest vídeo.

Temes relacionats
Publicació 30.09.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina