X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament estrena WhatsApp municipal
A més d'un servei directe de relació amb la ciutadania, el WhatsApp municipal permet a l'Ajuntament fer difusió de manera ràpida i eficient de missatges d'alerta i informació d'interès general.

whatsappL'Ajuntament de Sant Pol de Mar posa en marxa aquest mes de setembre una nova manera de relacionar-se amb la ciutadania de forma ràpida i directa. Es tracta del WhatsApp municipal, un nou canal que permet la comunicació bidireccional i que està a l'abast de tots els veïns i veïnes de la vila que disposin d'un dispositiu mòbil amb accés a Internet.

Només cal accedir al número 644798071 a través de l'aplicació de WhatsApp i posar la paraula “Hola”.

També hi pots accedir directament clicant aquí.

Un cop s'accedeix al servei, un assistent virtual facilita les instruccions per fer-ne ús:  l'elecció de l'idioma (hi ha l'opció de fer-ho en català i castellà) i el missatge sobre la normativa de protecció de dades per a seguir utilitzant el canal.

Un cop realitzada l'alta al WhatsApp municipal, ja es pot accedir al menú principal en què s'ofereix la possibilitat de consultar la informació municipal d'interès general (horari de l'Ajuntament, tràmits, notícies, agenda, informació turística, participació ciutadana...); contactar amb l'alcalde; notificar una incidència a la via pública; una bústia ciutadana per a consultes generals; anar a la configuració del canal o bé finalitzar la comunicació.

El servei de Whatsapp municipal està programat per a oferir informació de manera automatitzada, de manera que en cas de requerir una resposta personalitzada, aquesta no es proporcionarà de manera immediata.

A més, totes les persones que estiguin donades d'alta al servei podran rebre alertes al seu mòbil a través de Whastapp, ja siguin informacions importants de l'Ajuntament o avisos d'interès públic.

Avís: aquest número de telèfon només és vàlid per al seu ús amb l'aplicació Whatsapp i no serveix per a realitzar trucades ni enviar missatges SMS.

Publicació 05.09.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina