Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'ajuntament avança en la fase de validació de les propostes del pressupost participatiu 2022

Pressupost participatiu 2022

La comissió interdepartamental dels Pressupostos Participatius de Sant Pol de Mar continua el treball per deliberar i filtrar internament les més de 240 propostes rebudes en la fase inicial. L'any passat se'n van rebre 165, la qual aquest augment del 45,45% en les propostes rebudes satisfà a la Regidoria de Participació a l'hora de valorar la fase inicial de presentació de propostes.
 
La comissió interdepartamental ja ha realitzat tres sessions de treball i en farà una quarta per finalitzar la 2a Fase de validació tècnica de cada proposta. Les sessions consisteixen a estudiar proposta per proposta la viabilitat tècnica i econòmica dels projectes rebuts amb l'objectiu d'analitzar-los i mirar si s'ajusten a les normes del procés participatiu.
 
Un cop feta aquesta anàlisi tècnica podreu consultar les propostes vàlides rebudes, és a dir, aquelles que compleixen amb les condicions del procés i passaran a la següent fase. També es publicaran les propostes que s’hagin descartat i s'explicarà el motiu pel qual han quedat excloses. Posteriorment, es durà a terme el taller TOP 10! (octubre/novembre), una jornada participativa que servirà per escollir, d’entre totes les propostes vàlides rebudes, les 10 o 15 que passaran a la fase final de votació.

Finalment, es durà a terme la votació final (finals de 2022 / principis de 2023). Podran votar en línia o presencialment totes les persones empadronades a Sant Pol de Mar que tinguin 16 o més anys.

L'Ajuntament agraeix al personal que està treballant a la comissió interdepartamental per la seva dedicació.

Tota la informació del Pressupost Participatiu 2022 la teniu al web www.participa.santpol.cat

Temes relacionats
Publicació 12.08.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina