X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia Local fa balanç del dispositiu de seguretat de Festa Major

policiaUn cop finalitzats els actes de la Festa Major de Sant Jaume, la Policia Local de Sant Pol de Mar ha fet balanç del dispositiu de seguretat que s'ha aplicat durant la celebració de les diferents activitats, especialment en aquelles que van tenir lloc en horari nocturn.  

D'entrada, la ciutadania ha traslladat al cos policial la sensació que hi ha hagut més seguretat, un fet que s'ha aconseguit destinant nombrosos efectius a cobrir els diferents actes. Un bon exemple d'això és que no hi ha hagut cap incident greu a l'entorn de l'envelat.

Pel que fa a les intervencions policials durant la Festa Major, es va retirar més d'una vintena d'ampolles d'alcohol a joves que estaven consumint a la via pública, sobre tot la nit de divendres i la nit de dissabte.

També es van tramitar sis denúncies per incompliment de l'Ordenança de Civisme i es van identificar i escorcollar una dotzena de joves.

D'altra banda, es van dissoldre dues baralles a la zona de la platja de les Barques entre dos grups de persona de fora de la vila i que no estaven relacionades amb la Festa Major.

A més, es va realitzar la detenció d'una persona per presumptes abusos sexuals i resistència a l'autoritat.

Publicació 27.07.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina