X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol signa un conveni amb Interior i el CCM per a la selecció unificada d'agents de policia local

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, va presidir ahir al migdia la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior, l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, el Consell Comarcal del Maresme i diferents ajuntaments de la comarca -entre ells el de Sant Pol de Mar- per dur a terme la selecció conjunta del personal funcionari i constituir una borsa de treball de les Policies Locals.

Amb aquesta prova pilot, una dotzena d'ajuntaments del Maresme han delegat en el Consell Comarcal la gestió de la contractació d'agents de policia local, estalviant així tràmits administratius a les coroporacions municipals. Es crearà, doncs, una borsa d'interins a la que els ajuntaments podran recorrer quan tinguin alguna baixa. En aquest context, la incorporació d'interins als diferents cossos policials podrà fer-se pràcticament de manera immediata.

L'oposició preveu concloure a la tardor i els agents que hagin obtingut plaça es podran incoroprar al gener a l'escola de policia, de manera que estaran operatius per als ajuntaments el setembre de 2023.

Publicació 14.07.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina