X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Ple de maig torna a escollir Pilar Marquès com a Jutgessa de Pau de Sant Pol

ple maigEl Ple de Sant Pol de Mar, celebrat aquest dijous 26 de maig, va portar a terme l'elecció del jutge de pau titular i suplent per als pròxims quatre anys. Tant pel que fa a la plaça de titular com la de suplent s'hi havien presentat dues candidatures i els membres de la corporació van escollir per majoria absoluta M. Pilar Marquès, amb 9 vots, com a Jutgessa de Pau titular, la qual renova el càrrec que ja exercia, i Josep M. Soy, amb 8 vots, com a Jutge de Pau substitut.

D'altra banda, el Ple de maig va aprovar la modificació de la Relació de Llocs de Treball amb la creació de les fitxes de Tècnic de Gestió (Grup A2) i d'Administratiu/va a l'Àrea de Benestar Social (Grup C1), a més d'aprovar la compatibilitat d'una auxiliar administrativa municipal.

A més, es va aprovar per unanimitat el conveni entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Maresme per a la creació d'una borsa de treball de policies locals, i també es va aprovar un expedient sancionador greu en matèria de tinença d'animals potencialment perillosos.

Pel que fa a l'adhesió al Pacte d'alcaldies pel clima i l'energia, el Ple va aprovar el compromís de reduir les emissions de CO2 en el seu territori en un 55% per cent per a 2030, a ser neutres en emissions al 2050 i a esdevenir més resilients als impactes del canvi climàtic mitjançant a la creació de plans d’acció, a més d'elaborar un informe bianual per l’avaluació, control i verificació dels objectius, a organitzar el Dia de l’Energia, a informar de les fites obtingudes en acompliment de Pla d’Acció i a
participar (en els termes que consideri oportú) en la Conferència d’Alcaldes/esses per l’Energia sostenible i el Clima a Europa.

En darrer lloc, el plenari va aprovar una moció de suport als jutges i jutgesses de pau davant el projecte de Llei de reforma de la llei del poder judicial que planteja l'eliminació d'aquesta figura de mediació.

Podeu tornar a visionar el Ple aquí:

Temes relacionats
Publicació 27.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina