X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament assoleix el 100% de transparència amb el Segell Infoparticipa

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha estat guardonat per tercer any consecutiu amb el Segell Infoparticipa a la transparència dels ens municipals. Aquest distintiu l'atorga un laboratori independent vinculat a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat infoparticipa2022Autònoma de Barcelona (UAB) que es dedica a avaluar tots els ens públics de Catalunya.

La d'enguany és la 9a edició del Segell Infoparticipa, que avalua en base a una sèrie de 52 indicadors la informació que els ens públic posen a disposició de la ciutadania durant tot l'any anterior.

Un dels principals compromisos que va adoptar el govern municipal sorgit al 2019 va ser donar un impuls a la transparència de l'Ajuntament envers la ciutadania, motiu pel qual es va fixar l'objectiu d'aconseguir el Segell Infoparticipa. I ja en l'avaluació de l'any següent, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar va aconseguir el Segell Infoparticipa amb un 87,5% de compliment dels indicadors de transparència, xifra que l'any passat es va elevar fins al 90,38%. Des d'un primer moment, el govern municipal va defensar que l'objectiu era aconseguir aquest guardó donant compliment al 100% dels indicadors, situació que s'ha assolit aquest 2022.

D'aquesta manera, Sant Pol es converteix en un dels set únics municipis del Maresme que aconsegueixen el Segell Infoparticipa amb el 100% dels indicadors acomplerts.

El lliurament del guardó tindrà lloc el pròxim 9 de maig en una cerimònia que se celebrarà al rectorat de la UAB.

Si desitgeu conèixer quins són els indicadors que avaluen la transparència dels ens municipals, podeu accedir-hi des d'aquest enllaç.

Publicació 12.04.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina