Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Ple de novembre ratificarà els resultats de les votacions del Pressupost Participatiu 2021

Un total de 297 persones va participar en la darrera fase del Pressupost Participatiu 2021, que corresponia a la votació de les propostes finalistes, i que es va portar a terme entre el 27 de setembre i el 10 d'octubre. Enguany, recordem, a banda de les votacions telemàtiques mitjançant el formulari web, l'Ajuntament també va programar tres dies de votació a peu de carrer perquè la gent pogués votar presencialment a la carpa que es va muntar a la sortida de l'escola Sant Pau, el mercat setmana i el carrer Nou.

Aquesta xifra suposa una participació del 6,1% del cens de persones majors de 16 anys de la vila que podien prendre part en les votacions. Atès que no s'ha assolit el 10% de participació mínima que es va establir com a topall per validar el procés de votació, el govern municipal sotmetrà a decisió del plenari del mes de novembre la ratificació de les votacions.

D'altra banda, pel que fa a les propostes guanyadores de la primera edició, des de les diferents àrees municipals se segueix treballant perquè siguin una realitat abans de finalitzar l'any en curs. Així, quant a les inversions, de moment ja s'han portat a terme l'ampliació de l'skate park, els punts de recollida d'oli domèstic usat, la instal·lació de pedals d'obertura als contenidors de la brossa i el nou mobiliari calistènic al Parc del Litoral, mentre que s'estan acabant d'enllestir la senyalització de rutes i senders del municipi, la construcció d'un rocòdrom i la creació d'un circuit per a bicicletes. Quant a despesa corrent, l'Ajuntament ja disposa de l'informe de viabilitat per a la creació d'una escola de música, dansa i arts plàstiques, el qual es donarà a conèixer properament.

Pel que fa al Pressupost Participatiu d'enguany, hi havia un total de 18 propostes finalistes: 10 d'inversions i 8 de despesa corrent. A continuació es detalla el resultat de les votacions:

Temes relacionats
Publicació 03.11.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina