X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Posem en marxa l'elecció de les persones membres dels Consells municipals sectorials

Un cop aprovat el Reglament de Participació de Sant Pol de Mar i després de que ja s'hagi posat en marxa el Consell de la Vila, l'Ajuntament de Sant Pol segueix desplegant els diferents òrgans de participació ciutadana que contempla el Reglament. 

El següent pas serà constituir els diferents Consells municipals sectorials, que tenen com a objectiu facilitar la participació ciutadana en el seu àmbit sectorial (Joventut, Esports, Gent Gran, Seguretat, Medi Ambient, Equitat i Cultura).

És per això que l'Ajuntament ha habilitat un formulari web perquè totes les persones que hi vulguin optar a formar part d'algun d'aquests Consells Sectorials, s'hi inscrigui i entrarà en el sorteig públic de les persones que els integraran. Concretament, s'escolliran quatre persones majors de 16 anys del cens del padró municipal per cada Consell Sectorial, 2 dones i 2 homes (excepte el d'Equitat, que podrà estar format per 4 dones), i el sorteig també establirà l'ordre de suplents en cas de renúncies.

Us hi podeu inscriure del 4 al 17 d'octubre, mentre que el sorteig tindrà lloc la setmana del 18 d'octubre.

A banda de les persones que resultin escollides, també formaran part dels Consells Sectorials una persona representant de cada associació o col·lectiu actiu del poble que vulguin ser-hi, l'Alcaldia o la Regidoria de cada àmbit sectorial i una persona designada per cada Grup Municipal, a més del personal tècnic municipal que es consideri oportú.

Temes relacionats
Publicació 04.10.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina