X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Obrim el formulari per les persones que vulguin participar al Consell de la Vila

De la mateixa manera com fa unes setmanes l'Ajuntament va habilitar un formulari perquè les entitats i els col·lectius de la vila puguin formar del Consell de la Vila -màxim òrgan de participació ciutadana de Sant Pol de Mar-, del 5 al 25 de juliol s'obre el termini perquè les persones a títol individual que ho desitgin puguin inscriure's també per formar part del Consell de la Vila.

Per fer-ho, només cal omplir aquest formulari web o adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

D'entre totes les persones inscrites, el 27 de juliol tindrà lloc un sorteig públic a l'Ajuntament de Sant Pol per escollir les 8 persones (4 homes i 4 dones) que formin part del Consell de la Vila a títol individual.

Tal i com es recull en el Reglament de Participació Popular de Sant Pol, el Consell de la Vila estarà format per una persona representant de cada associació o col·lectiu actius del poble que vulguin ser-hi, l'Alcaldia, la Regidoria de Participació i una persona designada per cada Grup Municipal, així com una persona representant de cada Consell Sectorial vigent.

A més, també en formaran part 8 persones del cens de persones majors a 16 anys del padró municipal que expressin la seva voluntat de formar part del Consell de la Vila, escollides aleatòriament a través d'un sorteig. S'escolliran 4 dones i 4 homes. Sempre que es pugui, es garantirà com a mínim que una persona sigui menor de 25 anys i una altra major de 65.

Temes relacionats
Publicació 05.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina