Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Les propostes pel Pressupost Participatiu 2021 passen a la fase de validació

El 15 de maig es va tancar el període de recepció de propostes pel Pressupost Participatiu d'aquest 2021, després d'un mes en què totes les persones majors de 16 anys i empadronades a la vila que ho han volgut van poder fer arribart les seves propostes mitjançant el formulari web habilitat.

En aquesta segona edició del procés participatiu que preveu destinar 100 mil euros del pressupost municipal del 2022 a les propostes que sorgeixin guanyadores, s'han presentat fins a 165 propostes per part de 81 persones. La majoria pertanyen a l'àrea d'Urbanisme i de Medi Ambient, seguides de les relatives a Promoció Econòmica i a Esports.

Un cop tancada aquesta primera fase, totes les propostes rebudes es deriven als diferents tècnics municipals perquè les validin a nivell econòmic (cap de les propostes pot superar la partida de 80 mil euros en el cas de les inversions, i de 20 mil euros en el cas de serveis) i a nivell tècnic (que no siguin de competència municial, que ja s'estigui portant a terme, que sigui massa genèrica o inconcreta, que no sigui d'interès general o que no sigui viable legalment).

Les propostes que rebin la validació dels diferents departaments municipals seran les que passin a la fase de votació, prevista de cara a finals del mes de setembre.

Temes relacionats
Publicació 26.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina