X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament renova el segell de qualitat i transparència 'Infoparticipa'

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar segueix donant compliment al seu compromís de transparència i qualitat de la informació pública municipal.

Així s'ha posat de manifest amb la renovació del Segell Infoparticipa per a l'edició del 2020. Les avaluacions que l'organisme independent realitza a totes les pàginnes web dels ajuntaments i altres organismes públics de Catalunya s'han portat a terme entre els mesos de gener i març de 2021. Unes avaluacions que s'han endurit respecte a les de l'any anterior, ja que han incorporat nous indicadors d'avaluació i s'ha augmentat el grau d'exigència en els ja vigents per a la seva validació.

En el cas de Sant Pol de Mar, l'avaluació del 2020 certifica que es dóna compliment a 47 dels 52 indicadors i que millora el seu resultat creixent fins al 90,38% de compliment enfront al 87,5% de l'any passat.

El lliurament del Segell va tenir lloc el dilluns 10 de maig a l'Auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la participació del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Soler, juntament amb el rector de la UAB, Javier Lafuente, i el catedràtic director del Grup d'Investigació ComSET, Armand Balsebre. 

Des del govern municipal se seguirà treballant per arribar a donar compliment al 100% dels indicadors avaluables i facilitar l'accés de la informació pública municipal a tota la ciutadania.

Temes relacionats
Publicació 11.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina