X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol instal·la dos radars pedagògics

L'Ajuntament acaba d'instal·lar aquesta setmana dos radars de velocitat que es basen en un concepte educatiu del trànsit, ja que no s'encarreguen de multar, sinó d'informar als conductors de la velocitat a la què circulen. Són, per tant, radars que tenen la funció de sensibilitzar als conductors, de forma que puguin adaptar la velocitat del seu vehicle a l'establerta per a la via, i reduir la possibilitat d'atropellaments o accidents de trànsit a la vila.

El primer d'aquests radars "pedagògics» -nom amb el qual se'ls coneix- està situat a la carretera BV-5128, a l'alçada de l'escola Sant Pau. A banda d'indicar la velocitat dels vehicles que hi circulen i avisar els conductors tant si sobrepassen el límit permès, com si condueixen a una velocitat adequada, també identifica amb una cara somrient la velocitat adequada i amb una cara trista si se sobrepassa el límit de velocitat.

El segon d'aquests radars, amb el mateix funcionament, s'ha instal·lat al carrer Consulat de Mar, just al davant de la plaça de l'Ajuntament. Tant en aquest cas com en l'anterior, la ubicació s'ha triat atenent a l'elevat nombre de persones i infants que l'utilitzen.

 

Temes relacionats
Publicació 31.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina