Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La llar d'infants municipal reobrirà al setembre

L'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, en consens amb l'equip educatiu i el Consell Escolar de la Llar d'infants el Pi del Soldat han comunicat a les famílies del centre que l'equipament reobrirà a partir del setembre, coincidint amb el nou curs escolar.

Atenent a la potestat que el Departament d'Ensenyament dona als Ajuntaments per decidir sobre la reobertura de les llars d'infants des de l'inici de la Fase 2, la comunitat educativa de la llar d'infants ha arribat a la conclusió que, malauradament, no es pot d'una banda assegurar tots els requeriments del Departament i, de l'altra, garantir el benestar, la salut i el desenvolupament dels infants.

Per aquest motiu s'ha decidit mantenir la llar d'infants tancada pel que resta d'aquest curs escolar com a acte de responsabilitat davant dels infants i les famílies. El govern municipal és conscient que aquesta decisió pot comportar a algunes famílies problemes de conciliació familiar, però s'ha volgut garantir la seguretat dels petits.

No obstant, se seguirà oferint atenció telemàtica individualitzada i orientació respecte a l'evolució dels infants fins a la finalització del present curs.

Temes relacionats
Publicació 02.06.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina