X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Ampliem la potència de recàrrega de vehicles elèctrics al Parc del Litoral

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar acaba d'habilitar un punt de càrrega semiràpida per a vehicles elèctrics al Parc del Litoral.

D'aquesta manera, el punt disposa de fins a 22 Kw de potència enlloc dels 3,6 Kw que hi havia disponibles anteriorment. L'ampliació de potència permet carregar les bateries dels vehicles elèctrics en menys temps, la durada de la qual dependrà de les especificacions tècniques de cada model en concret.

Per poder fer ús de tota la potència disponible cal que el vehicle disposi d'una connexió de recàrrega de 'tipus Mannekes'. Cal tenir en compte, també, que la potència de 22 Kw està disponible en un sol dels punts de recàrrega de cotxes. A més, la potència està balancejada entre les dues connexions de la mateixa estació de recàrrega, de manera que si hi ha dos vehicles connectats alhora en la mateixa estació, aquesta quedarà repartida.

En aquest sentit, l'Ajuntament té previst anar ampliant la capacitat de càrrega de la resta de punts de recàrrega de vehicles elèctrics de la vila per reduir el temps d'espera de les persones que en facin ús.

L'ús d'aquests punts per part de persones que disposin de vehicles elèctrics és gratuït i sense limitació horària. Per a l'activació del punt de càrrega semiràpida del Parc del Litoral es pot fer mitjançant codi QR o targeta live o similar, com en els altres punts operatius existents.

Recordem que Sant Pol de Mar disposa de punts de recàrrega de vehicles elèctrics al Parc del Litoral, a la plaça Anselm Clavé i al polígon industrial.

Amb mesures com aquesta, el consistori santpolenc segueix apostant per una mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Publicació 21.08.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina