X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El delegat de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández, visita Sant Pol

L'alcalde de Sant Pol, Albert Zanca, es va reunir amb el delegat per plantejar-li alguns dels futurs reptes de la vila. Després de la reunió, Albert Zanca i la regidora Anna Losantos van mostrar a Juli Fernández dos punts emblemàtics de la vila, com són l'ermita de Sant Pau i la Caseta del Motor, on l'entitat A tot drap va explicar al delegat la seva tasca de recuperació de la memòria marinera.
 
Aquest dimarts al matí, Sant Pol va rebre la visita institucional del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández. L'alcalde de Sant Pol, Albert Zanca, es va reunir amb el delegat del Govern, en el marc d'una sèrie de visites que ha fet Juli Fernández per conèixer els nous governs del Maresme. Albert Zanca i Juli Fernández, acompanyats de la regidora Anna Losantos, van visitar l'ermita de Sant Pau i la Caseta del Motor, on l'entitat A tot drap va explicar la seva tasca de recuperació de la memòria marinera. Així mateix, els membres d'A tot drap van explicar a Fernández el funcionament del motor i la seva història.
 
Durant la trobada, Albert Zanca i Juli Fernández van intercanviar impressions sobre temes cabdals de la vila, en els quals les dues institucions hi poden col·laborar. Juli Fernández valorava positivament aquesta reunió, en la qual s'han intercanviat plantejaments de diversos temes, com ara la construcció del futur institut i la necessitat d'habitatge social, entre altres. Així ho explicava el delegat del Govern, Juli Fernández.
 
També l'alcalde santpolenc valorava molt positivament aquesta trobada, que és el primer acte oficial del nou Govern municipal. Així ho explicava l'alcalde de Sant Pol, Albert Zanca.
 
Durant la seva visita, el delegat del govern, Juli Fernández, va signar en el llibre d'honor de la vila.
 

Temes relacionats
Publicació 27.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina