X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Aprofita els ajuts al lloguer que t'ofereix la regidoria de Serveis Socials

La convocatòria per accedir a les subvencions per al pagament del lloguer es mantindrà oberta fins el proper 7 de juny.
 

L'Agència de l'Habitatge de la Generalitat de Catalunya ja ha obert la convocatòria per accedir als ajuts al lloguer que es concedeixen un cop l'any. Tot i que el termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 7 de juny, des de la regidoria de Serveis Socials es recomana recopilar tota la documentació necessària  i informar-se de tots els requisits que es demanen per prendre part de la convocatòria.

Una de les condicions que ha de complir qui estigui interessat és la de pagar un lloguer màxim mensual de 750€. Pel que fa a la documentació que cal presentar, la persona sol·licitant haurà d'afegir una fotocòpia compulsada del contracte de lloguer, on s'acrediti l'obligació de l'arrendatari del pagament de la finança a l'arrendador, tots els rebuts pagats corresponents a l'any 2019 (fins a la data de presentació de la sol·licitud), el certificat de convivència emès per l'ajuntament, entre d'altra documentació que hi figura en la sol·licitud d'aquesta subvenció. De la mateixa manera, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya podrà consultar telemàticament a d'altres administracions públiques algunes dades del sol·licitant i dels membres de la unitat de convivència amb l'objectiu de corroborar les dades facilitades.

Entrega de documentació

En aquesta notícia trobareu els impresos normalitzats de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya que haureu de presentar degudament complimentats i signats, en cas de tramitar l'ajuda. Les sol·licituds i la documentació s'hauran d'entregar a l'Oficina Local d'Habitatge de Calella, situada al carrer Jovara número 149. El seu horari d'atenció al públic és de 9:00 a 13:00 hores de dilluns a divendres. També us podeu posar en contacte trucant al 93 766 30 30 (ext. 801) o al mail: oficinahabitatge@calella.cat 

D'altra banda, si voleu aconseguir la documentació que cal omplir per presentar-vos a la convocatòria, us podeu adreçar al local de Serveis Socials, situat a la plaça Antoni Sauleda, s/n, on us facilitaran la documentació esmentada els dilluns, dimecres i divendres de 10:00 a 12:00 hores.

Publicació 30.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina