X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Els germans Sauleda presenten la 7a publicació de la col·lecció «El Sant Pol d'ahir i de sempre»

El nou llibre és un recull històric de diversos temes relacionats amb Sant Pol de Mar.

La sala Josep Mª Ainaud de Lasarte va acollir el passat dissabte 26 de gener la presentació del nou llibre d'història local dels germans Pere i Jordi Sauleda Parés. La publicació, que porta per títol «Altres apunts i retalls», és la setena de la col·lecció «El Sant Pol d'ahir i de sempre» i és la primera dels germans Sauleda que no té caràcter monogràfic.  

A la cita hi van assistir unes 90 persones que van veure com els autors feien un breu recorregut pel contingut del nou llibre. La publicació és un recull de temes diversos entre els quals trobareu les alcaldies que han existit a la vila, els noms dels carrers, la façana de Sant Pau o la Riera, entre d'altres. Durant la presentació, els germans Sauleda també van aprofitar l'avinentesa per mostrar imatges i filmacions, procedents de l'important arxiu de què disposen i que els permet nodrir de contingut cadascun dels seus llibres, posant de relleu que són autèntics coneixedors de la història local de Sant Pol.  Finalment, els autors van oferir un refrigeri a tothom qui va assistir a la presentació.

L'acte va ser organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pol, a iniciativa de l'Arxiu Municipal i de la Biblioteca Can Coromines.

Temes relacionats
Publicació 30.01.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina