X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Disponibles els punts de recàrrega gratuïts per a vehicles elèctrics  

El municipi disposa de tres localitzacions on ja es pot realitzar la recàrrega lenta i properament es farà la semi-ràpida.
 
Sant Pol de Mar ja té operatives les seves estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics a la via pública. Els aparells instal·lats donen resposta a la necessitat d'una mobilitat segura, sostenible i eficient amb la que es vol impulsar l'ús de vehicles elèctrics al municipi. Un dels compromisos que va adquirir Sant Pol amb la seva adhesió al Pacte d'alcaldes i alcaldesses durant l'any 2011.
 
Els equips de recàrrega s'han instal·lat en tres emplaçaments de la població, més concretament, al Parc del Litoral (darrera del bar Octopus), a la Plaça Anselm Clavé i al Polígon Industrial santpolenc i, de moment, els pot utilitzar gratuïtament qualsevol habitant del municipi, o persona que estigui de pas a la nostra població, que disposi de la targeta live que dóna accés als terminals. En uns dies s'aprovarà el servei de manteniment dels punts de recàrrega i serà llavors quan es podran realitzar les altes mitjançant codi QR.
 
Tot i que els tres emplaçaments disposen de connectors de càrrega semi-ràpida i lenta, actualment només estan en funcionament aquests últims, amb els quals es pot aconseguir recarregar un cotxe al 100% en unes 14 hores aproximadament. A continuació us detallem les places existents que trobareu en els diferents punts de recàrrega, tot i que les que hi figuren com a semi-ràpides no estaran disponibles fins d'aquí a uns dos mesos, moment on l'empresa elèctrica Endesa té previst ampliar la potència dels monòlits.
 
Parc del litoral:
2 places de cotxes càrrega semi-ràpida de 22kW
1 plaça compartida cotxe/moto càrrega lenta 3.6kW
1 plaça de moto/bici càrrega lenta 3.6kW.
 
Anselm Clavé
2 places de cotxes càrrega semi-ràpida de 22kW
2 places de moto/bici càrrega lenta 3.6kW.
 
Polígon Industrial
1 plaça de cotxe càrrega semi-ràpida de 22kW
1 plaça compartida cotxe/moto càrrega lenta 3.6kW
 
Si disposeu d'un vehicle elèctric, podeu consultar els punts de recàrrega existents en el territori en aquest enllaç web:

http://www.electromaps.com/
 

El servei es presta l'empresa Estabanell mitjançant l'aplicació mòbil que us podeu descarregar per a Android i iOS.

   


El cost de la inversió de la instal·lació dels punts de recàrrega a Sant Pol ha estat de 34.098€, IVA inclòs.
 

Publicació 21.01.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina