X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament manté les taxes i els impostos congelats de cara al 2023

El Ple municipal del mes d'octubre ha aprovat mantenir congelades les Ordenances Fiscals per a l'exercici 2023. Un fet que a la pràctica significa no s'apujaran els preus dels impostos ni de les taxes municipals. D'aquesta manera l'equip de govern manté el seu compromís de no apujar la pressió fiscal en la ciutadania durant tot el present mandat.
També a nivell d'Hisenda pública, el plenari va aprovar el reconeixement extrajudicial de crèdits i la modificació del pressupost municipal del 2022 mitjançant crèdit extraordinari i suplement de crèdit.

D'altra banda, es va aprovar el plànol de delimitació de les urbanitzacions, els nuclis de població, i les instal·lacions situades en terrenys forestals o en la franja de cinc-cents metres que els envolta. Aquesta mesura té per objecte establir mesures de prevenció d'incendis forestals pel que fa a les urbanitzacions que no tenen una continuïtat immediata amb la trama urbana i que estan situades a menys de cinc-cents metres de terrenys forestals i a les edificacions i les instal·lacions aïllades situades en terrenys forestals.

Altres punts que es van aprovar són els nous plecs del contracte de neteja de les dependències municipals, així com el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Consell de la República per l’impuls d’un model de bones pràctiques en contractació pública i de la Identitat Digital Republicana com a mètode d’identificació de la ciutadania.

Precisament amb aquest darrer punt, el Ple va aprovar una moció en aquesta mateixa línia.

La segona moció que es va aprovar va ser el manifest de l'acord social per l'amnistia i l'autodeterminació.

Els grups a l'oposició no van formular precs ni preguntes.

Podeu tornar a visionar el Ple en aquest vídeo.

Temes relacionats
Publicació 28.10.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina