Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Ple de febrer aprova una moció en favor de la inclusió financera i bancària de la gent gran

La sessió plenària celebrada quest 24 de febrer va aprovar per amb els vots a favor de ERC, JxCat, Junts per Sant Pol i el PSC, i l'abstenció de la CUP, una moció perquè bancs i caixes facilitin els tràmits i gestions de la gent gran de Sant Pol.

Es tracta d'una moció que vol donar resposta al desmantellament de la xarxa bancària dels darrers anys, el qual està provocant que un fet quotidià com anar al caixer automàtic per treure diners o fer un ingrés resulti cada vegada més complicat. Un problema no només de caire presencial, sinó també digital, ja que un 35% de les persones majors de 74 anys no s'ha connectat mai a Internet i per tant no ha fet mai gestions de banca online.

I també s'insta al conjunt de les entitats bancàries i financeres que operen al municipi, a reforçar els recursos d'atenció al client, per tal d'oferir un servei adequat durant tot l'horari amb especial atenció a les persones grans que no poden fer els seus tràmits o gestions online.

Podeu consultar la moció sencera clicant aquí.

D'altra banda, el Ple també va donar compte dels terminis de pagament de l'Ajuntament i va aprovar la modificació del sistema de càlcul de les plusvàlues. A més, es va aprovar la relació de llocs de treball i les retribucions del personal municipal.

També es va aprovar la declaració de compatibilitat d'una treballadora municipal i la Carta de Serveis de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

En aquesta sessió plenària també es va donar compte de la renúncia de la regidora Anna Losantos i de l'avocació a l'Alcaldia de les competències que se li havien atribuït.

El Ple va finalitzar amb el torn de precs i preguntes per part dels grups a l'oposició. Podeu tornar a visionar la sessió amb el següent vídeo.

Temes relacionats
Publicació 25.02.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina