Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Curiositats
Obrir/tancar men˙ lateral
Sant Pol cinematogrÓfic
 • Dieta Mediterrània

  Any: 2008
  Director: Joaquim Oristrell
  Fitxa artística: Olivia Molina, Paco León
  Sinopsi: La vida de la Sofia, des de que neix i comença a treballar en un restaurant de platja fins que es converteix en una cuinera de prestigi internacional. 
  Productora: Messidor Films
  Localitzacions: C/ Viladomat (BCN), Mataró, Cabrera, Arenys de Mar, Montseny, Pineda de Mar, Calella, Canet, Sant Pol, Sitges, Taradell, Igualada

  Sèrie La Riera de TV3

  Any: 2010
  Director: Esteve Rovira
  Fitxa Artística: Mercè Sampietro, Pere Arquillué, David Selvas, Jordi Cadellans, Jordi Planas
  Sinopsi: Història d'una família que regenta un restaurant en un poble de la costa prop de Barcelona. La trama de la sèrie gira entorn de les històries que viuen la mare de la família i els seus quatre fills.
  Productora: CCRTV Interactiva, S.A. i Televisió de catalunya, S.A.
  Localitzacions: Es roda a diferents racons del poble que son escenaris naturals de la sèrie de sobretaula de la cadena de televisió catalana: Estació de tren, Plaça de l'Estació, Passeig de la Punta, Plaça del Tocar Ferro, Església de Sant Jaume, Parc del Litoral ...
   
  La sèrie també transcorre en d'altres indrets de la comarca com son Arenys de Mar i Mataró i des del Consorci de Turisme del Maresme s'ha creat, amb la col·laboració dels ajuntaments dels tres pobles escenari de la sèrie, una ruta que permet al visitant conèixer en persona tots els escenaris de la telesèrie.
  La ruta es pot realitzar de forma organitzada, que inclou el transport, un guia i un dinar gastronòmic amb menú de a Riera, o es pot fer de forma individual i lliura.
  Per a més informació sobre la Ruta de La Riera:costadebarcelonamaresme@ccmaresme.cat

 • Adreša
  Plaša de la Vila, 1
  08395 Sant Pol de Mar Barcelona
 
Versiˇ per imprimir
Pujar al principi de la pÓgina