X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
PROPERES AFECTACIONS A LA MOBILITAT VIÀRIA 16-21 de juny

Dimarts, 16 de juny

Es produirà la restricció d'estacionament en els estacionaments enfront del BBVA, el dia 16 de juny entre les 08:00 hores i fins a fi dels treballs de manteniment  (16:00 hores aprox.).

Dimecres, 17 de juny

Es produirà la restricció de trànsit en el tram del carrer Ferrocarril, el dia 17 de juny entre les 09:00 hores i fins a fi dels treballs d'ubicació de la guingueta a la platja de les barques  (19:00 hores aprox.).

Dissabte, 20 de juny

Es produirà la restricció d'estacionament a la zona perimetral del poliesportiu municipal, el dia 20 de juny entre les 08:00 hores i fins a fi de la cel·lebració del 2n Torneig d'estiu i el dinar-cloenda del Cub Basquet Sant Pol 07  (21:00 hores aprox.).

Es realitzaran talls dels carrers perimetrals del poliesportiu municipal entre les 08:00 i 21:00 hores aprox.), valorant reobrir el trànsit segons l'acumulació de públic.

Diumenge, 21 de juny

Festival Jazz Galet Club de Sant Pol de Mar

Es produirà la restricció d'estacionament al carrer Consolat de Mar i a la zona de càrrega i descàrrega de la pl. Jaume Roig (Quatre Cantons), el dia 21 de juny entre les 10:00 hores i fins a fi de la cercavila (14:00 hores aprox.).

Es realitzaran talls del carrer Consolat de Mar a l'alçada del carrer de la plaça,  amb motiu de la Cercavila de cloenda del 34è Festival Jazz Galet Club de Sant Pol de Mar, des de la pl. Jaume Roig (Quatre Cantons) a la pl. Torrent Arrosser, iniciant-se a les 12:30 hores, on el trànsit quedarà totalment restringit.

També es realitzaran talls puntuals al pas de la cercavila en el carrer Tobella, desviant el trànsit pel carrer Manzanillo i en el carrer Ferrocarril i Doctor Furest, per arribar la cercavila a la pl. Torrent Arrosser, iniciant-se el concert - vermut, amb Joan Chamorro Bass Sax Sextet (aprox. 13:30 hores). A la finalització de l'activitat es tornaran a produir la restricció total de circulació en el  carrer Doctor Furest i Ferrocarril, fins a la normalització de la via.

Sopar dels veïns del carrer Consolat de Mar

Es produirà la restricció d'estacionament al carrer Consolat de Mar i a la zona de càrrega i descàrrega de la pl. Jaume Roig (Quatre Cantons), el dia 21 de juny entre les 19:00 hores i fins a fi del sopar (01:00 hores aprox.).

Es realitzaran talls del carrer Consolat de Mar a l'alçada del carrer de la plaça,  amb motiu del Sopar dels veïns del carrer Consolat de Mar des de la pl. Jaume Roig (Quatre Cantons) al carrer de la plaça, iniciant-se a les 19:30 hores, on el trànsit quedarà totalment restringit.



QUALSEVOL MODIFICACIÓ O ALTRES AFECTACIONS VIÀRIES ES COMUNICARAN AMB LA MAJOR DILIGENCIA POSSIBLE.

Publicació 16.06.2009
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina