Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Dimarts, 16 de juny

Es produirā la restricciķ d'estacionament en els estacionaments enfront del BBVA, el dia 16 de juny entre les 08:00 hores i fins a fi dels treballs de manteniment  (16:00 hores aprox.).

Dimecres, 17 de juny

Es produirā la restricciķ de trānsit en el tram del carrer Ferrocarril, el dia 17 de juny entre les 09:00 hores i fins a fi dels treballs d'ubicaciķ de la guingueta a la platja de les barques  (19:00 hores aprox.).

Dissabte, 20 de juny

Es produirā la restricciķ d'estacionament a la zona perimetral del poliesportiu municipal, el dia 20 de juny entre les 08:00 hores i fins a fi de la celˇlebraciķ del 2n Torneig d'estiu i el dinar-cloenda del Cub Basquet Sant Pol 07  (21:00 hores aprox.).

Es realitzaran talls dels carrers perimetrals del poliesportiu municipal entre les 08:00 i 21:00 hores aprox.), valorant reobrir el trānsit segons l'acumulaciķ de públic.

Diumenge, 21 de juny

Festival Jazz Galet Club de Sant Pol de Mar

Es produirā la restricciķ d'estacionament al carrer Consolat de Mar i a la zona de cārrega i descārrega de la pl. Jaume Roig (Quatre Cantons), el dia 21 de juny entre les 10:00 hores i fins a fi de la cercavila (14:00 hores aprox.).

Es realitzaran talls del carrer Consolat de Mar a l'alįada del carrer de la plaįa,  amb motiu de la Cercavila de cloenda del 34č Festival Jazz Galet Club de Sant Pol de Mar, des de la pl. Jaume Roig (Quatre Cantons) a la pl. Torrent Arrosser, iniciant-se a les 12:30 hores, on el trānsit quedarā totalment restringit.

També es realitzaran talls puntuals al pas de la cercavila en el carrer Tobella, desviant el trānsit pel carrer Manzanillo i en el carrer Ferrocarril i Doctor Furest, per arribar la cercavila a la pl. Torrent Arrosser, iniciant-se el concert - vermut, amb Joan Chamorro Bass Sax Sextet (aprox. 13:30 hores). A la finalitzaciķ de l'activitat es tornaran a produir la restricciķ total de circulaciķ en el  carrer Doctor Furest i Ferrocarril, fins a la normalitzaciķ de la via.

Sopar dels veīns del carrer Consolat de Mar

Es produirā la restricciķ d'estacionament al carrer Consolat de Mar i a la zona de cārrega i descārrega de la pl. Jaume Roig (Quatre Cantons), el dia 21 de juny entre les 19:00 hores i fins a fi del sopar (01:00 hores aprox.).

Es realitzaran talls del carrer Consolat de Mar a l'alįada del carrer de la plaįa,  amb motiu del Sopar dels veīns del carrer Consolat de Mar des de la pl. Jaume Roig (Quatre Cantons) al carrer de la plaįa, iniciant-se a les 19:30 hores, on el trānsit quedarā totalment restringit.



QUALSEVOL MODIFICACIĶ O ALTRES AFECTACIONS VIĀRIES ES COMUNICARAN AMB LA MAJOR DILIGENCIA POSSIBLE.

Publicaciķ 16.06.2009