X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Es cancel·la el Parc de Nadal

Les dades alarmants de nous contagis arran de la situació epidemiològica han comportat que l'Ajuntament de Sant Pol hagi pres la decisió de cancel·lar el Parc de Nadal, que s'havia de celebrar del 27 al 30 de desembre al pavelló poliesportiu municipal.

Una decisió que ve motivada pel fet que aquesta ?activitat se celebra en un espai interior i que implica la concentració de molts infants i els seus familiars procedents de diferents bombolles de convivència. A més, el col·lectiu dels infants és a data d'avui el sector de la població amb menor incidència de vacunació.

D'altra banda, des de l'Ajuntament es vol anunciar que la resta d'activitats nadalenques infantils previstes -com són el Tió popular, el Patge Reial i la Cavalcada de Reis-, sí que se celebraran. Recordem que el Tió es farà el dijous 23 de desembre, a les 12 del migdia, a la Plaça de l'Estació; mentre que l'arribada del Patge Reial tindrà lloc el dimarts 28 de desembre, a les 6 de la tarda, als Quatre Cantons. Pel que fa a la Cavalcada de Reis, es farà el 5 de gener, a partir de les 6 de la tarda, pels principals carrers de Sant Pol (Plaça Anselm Clavé, Roger de Flor, Manzanillo, Abat Deàs, Ignasi Mas Morell, Consolat de Mar, Nou, Tobella i fi de festa a la Plaça del Cau).

Temes relacionats
Publicació 21.12.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina