X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Convocatòria de l'arranjament per a dos habitatges de gent gran

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar informa que s'obre la convocatòria del Programa d'Arranjament d'Habitatges de la Diputació per a gent gran de la vila, adreçat a persones de 65 anys o més, que tinguin dificultats per desenvolupar activitats de la vida diària o amb insuficiència de recursos econòmics, i a persones majors de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran.
 
També s'adreça a persones menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física i/o psíquica per desenvolupar les activitats de la vida diària, sense ser imprescindible tenir grau de discapacitat.

El Programa contempla la realització de petites reformes d'adaptació funcional i/o la instal·lació d'ajudes tècniques, inclosos elements de desplaçament, de llit i per a la comunicació.

Els arranjaments es poden fer en:

  • Banys, per afavorir l'accessibilitat i facilitar la higiene personal.
  • En cuines, per millorar les condicions de seguretat i ús.
  • De caràcter general, per facilitar la mobilitat i accessibilitat al domicili, especialment en zones de trànsit.
  • Actuacions complementàries de millora de l'eficiència energètica dels domicilis.



Aquest programa està subvencionat 100% per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Pol de Mar té concedides dues intervencions d'aquest tipus.

Per tant, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar obre convocatòria a totes les persones interessades i que compleixin els requisits. Per a optar-hi caldrà:
- Presentar Instància sol·licitant accedir al programa (recepció de sol·licituds del 13/12/2021 al 30/12/2021).
- Aportar documentació econòmica (ingressos).

- Valoració econòmica i social d'acord a les bases reguladores per la gestió de les prestacions econòmiques de serveis socials aprovades en el Ple de l'1 d'abril de 2019 i modificades en el Ple del 30 de juliol de 2020.
- Entrevista amb Serveis Socials i visita al domicili.

Per a informació més detallada podeu contactar amb els Serveis Socials Municipals trucant al 93.760.09.09 o contactant-hi a: serveissocials@santpol.cat
 

Temes relacionats
Publicació 13.12.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina