Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

NotÝcies
Obrir/tancar men˙ lateral
Treballs per la xarxa provisional d'abastament d'aigua al c. Abat DeÓs

L'Ajuntament de Sant Pol iniciarÓ el dilluns 13 de desembre els treballs d'implantaciˇ d'una xarxa provisional de subministrament d'aigua potable al carrer Abat DeÓs.

Aquesta actuaciˇ discorrerÓ tant en trams soterrats com en trams exteriors i es mantindrÓ activa fins a la finalitzaciˇ de l'execuciˇ de la nova xarxa de subministrament d'aigua en aquest carrer, que afecta els habitatges compresos entre els n˙meros 45 i 86. D'aquesta manera, s'evitaran noves averies i es garantirÓ el servei al ve´nat fins que finalitzi el projecte de millora i renovaciˇ de la xarxa de subministrament d'aigua al carrer Abat DeÓs.

Els treballs d'execuciˇ de la xarxa provisional s'allargaran una 10 dies hÓbils i les afectacions que es preveuen sˇn talls de carrer a partir de la finca n˙mero 37, amb pas exclusiu als ve´ns per accedir als aparcaments privats i als serveis municipals. Tanmateix es produirÓ un tall d'aigua, la data del qual estar per definir i que l'empresa encarregada de l'execuciˇ, AGBAR, notificarÓ amb la suficient antelaciˇ.

Temes relacionats
Publicaciˇ 10.12.2021
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electr˛nic
Pujar al principi de la pÓgina