X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol amb La Marató per la salut mental

Sant Pol de Mar torna a implicar-se un any més en favor de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a la salut mental.

La nostra vila ha preparat tot un seguit d'activitats per recaptar fons en favor de La Marató i donar visibilitat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. Depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l'espectre autista o els de l'aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions.

Aquests són, només, alguns dels problemes de salut mental que centraran la 30a edició de La Marató, per la qual es volen aconseguir tants recursos econòmics com sigui possible amb aquesta gran acció anual solidària. A Sant Pol de Mar, els actes previstos també es portaran a terme el diumenge 19 de desembre -coincidint amb el dia d'emissió de La Marató, i totes les propostes tindran lloc als Quatre Cantons:

10.30 h Marxa solidària per La Marató

De les 11 a les 20h, Taula de la Solidaritat amb actuacions de dansa infantils, actuacions musicals, contes infantils, quines i encesa de l'arbre de la solidaritat (consulta el programa detallat al cartell adjunt).

12 h, Petit concert de Nadal a càrrec de membres dels cors l'Aixa i Atze d'Arenys de Mar.

D'altra banda, la Biblioteca de Can Coromines també col·labora amb La Marató. De l'1 al 18 de desembre pots un dels llibres de segona mà que tenen exposats a la primera planta de la biblioteca pel preu d'1€.
 

Temes relacionats
Publicació 02.12.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina