Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Com pot afectar la transformació digital a la teva empresa?

Des dels Centres Locals de Suport a les Empreses, projecte del qual Sant Pol de Mar en forma part, es programa el darrer taller d'aquest any 2021, enfocat a conèixer com la transformació digital pot afectar a la teva empresa.

En aquest taller coneixeràs com, amb petits canvis, pots donar els primers passos cap un futur que ja està en el nostre dia a dia. T'endinsaràs en el món digital i faràs una anàlisi de la teva empresa per saber on ets i on vols arribar en la nova era digital.

El taller l'imparteix Laura Cespedosa, consultora estratègica especialitzada en gestió del canvi, desenvolupament de talent i transformació digital en PIMES.

Es realitzarà els dies 29 de novembre i 2 de desembre, de 9.30 a 13.30 h, en format ONLINE a través de la Plataforma ZOOM. S'enviarà l'enllaç al correu electrònic de les persones participants.

En els documents adjunts trobaràs la informació sobre el contingut del taller. Podeu fer la vostra inscripció emplenant la fitxa adjunta i enviant-la amb un e-mail a: demperedd@canetdemar.cat

AdjuntMida
ARXIUS/antics/adjunts/programa_transformacio_digital.pdf214.94 kB
ARXIUS/antics/adjunts/fitxa_inscripcio_cursos_2021_1.docx39.87 kB
Publicació 17.11.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina