X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol segueix avançant en la millora de la Seguretat Ciutadana

L'Ajuntament de Sant Pol segueix promovent campanyes i accions que contribueixin a la millora en l'àmbit de la seguretat ciutadana a la vila.

Així, en els propers mesos es dotarà d'un Protocol per a la prevenció del consum de drogues i l'ús problemàtic de pantalles per a la detecció i actuació en casos de consum de drogues en pre-adolescents i adolescents, i sobre l'ús problemàtic de pantalles en menors d'edat. L'elaboració d'aquest protocol rebrà una subvenció de 8.470 euros per part de la Diputació de Barcelona.

D'altra banda, Sant Pol rebrà assessorament tècnic per a la implementació de les mesures alternatives a la sanció econòmica (MASE). Serà un suport a l'organització interna municipal per implementar les mesures alternatives a les sancions econòmiques lleus imposades per l'ordenança de civisme, i que consisteixen en la participació de l'infractor en activitats formatives i d'educació en els valors cívics. En aquest sentit, existeix un catàleg d'activitats de prestació substitutòria a les sancions econòmiques aprovat per decret d'Alcaldia.

A més, la redacció del Pla de Seguretat de Sant Pol de Mar també segueix avançant. Aquest és un instrument metodològic de diagnosi, planificació, seguiment i avaluació, per a la coordinació global dels programes d'actuació desenvolupats pels diferents operadors del sistema local de seguretat pública. El Pla Local de Seguretat s'ha d'elaborar conforme a les prescripcions de la Llei 4/2003 i del Pla General de Seguretat Pública de Catalunya i ha d'analitzar la situació de seguretat; definir els objectius generals i les prioritats, els mitjans i els recursos disponibles, i especificar les accions que s'han d'emprendre, amb un calendari d'aplicació. Per tal de portar-lo a terme, la Diputació ens ha concedit una subvenció de 9.600 euros.

Publicació 10.11.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina