X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Gran Recapte 2021 manté el sistema de donacions a les caixes dels supermercats

El Gran Recapte d'enguany mantindrà la fórmula ja aplicada al 2020 com a resposta a les limitacions amb motiu de la pandèmia i tampoc tindrà la tradicional recollida física d'aliments, ja que, com l'any passat, es demanaran  donacions monetàries que es destinaran a l'adquisició d'aliments.

La campanya del Gran Recapte es farà del 19 al 27 de novembre en els principals supermercats i serà el mateix personal de les botigues els qui convidin a la ciutadania a fer donacions a l'hora de pagar a caixa. En el cas de Sant Pol de Mar, els supermercats que col·laboren amb el Gran Recapte són el Sorli i el Coaliment..

D'aquesta manera, els dies 19, 20 i 21 de novembre es reforçaran aquests supermercats amb la presència de voluntariat que explicarà lel funcionament d'enguany del Gran Recapte i la importància de seguir col·laborant amb aquesta iniciativa. Un cop finalitzada la campanya, s'adquiriran i distribuiran aliments bàsics (com llet, oli, llegums, conserves, etc.) pel valor del total de les donacions aconseguides.

A més, de l'11 de novembre a l'11 de desembre, també podeu fer el vostre donatiu online, ja sigui a traves del web del Gran Recapte i de les pàgines web dels supermercats, o bé mitjançant Bizum al número 33596.

D'altra banda, el Banc dels Aliments també cerca voluntariat per la campanya d'aquest 2021. En cas de voler col·laborar, podeu contactar amb Joaquim Costa, responsable del Banc dels Aliments a Sant Pol, al telèfon 649.85.20.74, o bé registrar-vos des d'aquest formulari web.
 

×  
Gran Recapte 2021 - Crida voluntariat - Gran Recapte 2021 - Crida voluntariat -
Temes relacionats
Publicació 02.11.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina