X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament torna a oferir el 'Taller de la memòria'

La Regidoria de Benestar Social i Gent Gran de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar té la voluntat de reforçar la capacitat de memorització dels més veterans i veteranes de la vila. Per aquest motiu, torna a apostar per oferir el taller de la memòria. Aquestes classes pràctiques contribuiran a mantenir el bon funcionament dels mecanismes de retenció i record, exercint un paper substitutori dels estímuls que progressivament s'han anat perdent al llarg dels anys.
 

El taller consisteix en la realització d'una sèrie d'exercicis amb els que es treballaran tant la memòria com els factors que influeixen en el seu funcionament: atenció, percepció, conceptualització, entre d'altres. Per portar-ho a terme, la persona que guiarà aquest taller utilitzarà jocs, fitxes, exercicis de lògica i observació que ajudaran a l'assistent a reforçar la seva memòria passant una bona estona.

Les sessions començaran el proper dijous 7 d'octubre, a les 11 del matí, a l'edifici de Ca l'Arturo.

Les sessions es faran cada dijous d'11 a 12.30h i s'allargaran fins al desembre. Per inscriure's només cal tenir 70 anys o més i saber llegir i escriure. Podeu reservar plaça trucant al telèfon 93.760.09.09 o bé adreçant-vos a les dependències de Serveis Socials.

Temes relacionats
Publicació 21.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina