Hanna Jarzabek, Anna Surinyach i Juan Carlos Tomasi visionaran projectes al SantPolDOC

dijous, 16 Setembre, 2021

Hanna Jarzabek, Anna Surinyach i Juan Carlos Tomasi participaran en el Visionat de Projectes de la primera edició del SantPolDOC. L’activitat tindrà lloc el dilluns 11 d’octubre en el marc del Festival Internacional de Fotografia Documental de Proximitat i és gratuïta. La convocatòria ja està oberta.

L’objectiu del visionat és oferir un espai de diàleg públic entre professionals especialitzats en reportatge fotogràfic i les persones que necessitin intercanviar opinions sobre els seus projectes de reportatge documental de proximitat. Hi haurà dues sessions, una primera que se celebrarà amb Hanna Jarzabek i una segona amb la participació d’Anna Surinyach i Juan Carlos Tomasi.

Hi poden participar fotògrafs i fotògrafes de qualsevol nacionalitat, majors de 18 anys i afins a l'enfocament periodístic i documental. Els projectes documentals de proximitat es poden presentar gratuïtament fins al 29 de setembre a través del formulari que apareix al final de la pàgina. Es consideren “projectes fotogràfics documentals de proximitat” aquells que han estat realitzats pels autors des del seu espai d'origen o de residència i que aporten la seva pròpia perspectiva d'integració sobre el territori documentat.

Hanna Jarzabek és una fotoperiodista freelance polonesa que viu a Espanya des del 2008. Les seves obres posen el focus en la discriminació i les disfuncions de la societat occidental. També ha treballat en projectes sobre la radicalització dels joves i l’auge dels moviments europeus d’extrema dreta. Les seves fotografies s’han publicat a mitjans com BuzzFeed News, El País o El Periódico.

Anna Surinyach és una fotògrafa documental de Barcelona i editora gràfica de la revista especialitzada en informació internacional 5W. La seva feina s'ha centrat en documentar els moviments de població a diferents parts del món. Ha codirigit els curts documentals Misbah i #Boza.

Juan Carlos Tomasi és un periodista, fotògraf i productor multimèdia madrileny. Ha treballat a Metges Sense Fronteres durant els darrers vint-i-cinc anys. A través de les seves obres ha capturat catàstrofes humanitàries, epidèmies arreu del món i moviments de població. Ha publicat tant a mitjans nacionals com internacionals.

INFORMACIONS PRÀCTIQUES

Data i horari: Dilluns 11 d’octubre (de 10h a 12h).
Visionat de projectes. Amb: Hanna Jarzabek
Visionat de projectes. Amb: Anna Surinyach i Juan Carlos Tomasi
Ubicació: Ca l'Arturo (Sant Pol de Mar)

Comparteix aquesta pàgina: