Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Festa Major Sant Jaume 2021

Després de les restriccions i les limitacions en la celebració de la Festa Major de l'any passat, enguany s'amplien les activitats organitzades, malgrat que encara caldrà fer reserva prèvia de localitats per assistir a la gran majoria dels espectacles de Sant Jaume 2021, que es portaran a terme entre el 21 i el 26 de juliol.

Com ja es va fer l'any passat, s'habilitaran dos escenaris amb patis de butaques numerats: un al Parc de Can Villar i l'altre a la plaça de La Punta.

En aquesta edició de la Festa Major podrem gaudir de concerts per a tots els públics, així com de cinema a la fresca, espectacles familiars, teatre o, fins i tot, un scape room que transcorrerà per la vila.

Tampoc hi faltarà l'humor de les actuacions del Pep Plaza i d'en Peyu, i recuperem propostes a l'aire lliure que l'any passat es van haver de suspendre per la pandèmia, com la trobada de gegants i el castell de focs a la platja.

I pel que fa al pregó, enguany anirà a càrrec del Cau el Nus, amb motiu dels seus 15 anys al servei del jovent de Sant Pol.

Per consultar el programa d'actes i fer la reserva d'entrades es pot accedir a la pàgina web www.fmsantpol.cat (reserva de localitats a partir del 19 de juliol a les 12 del migdia).

ATENCIÓ: Durant la celebració dels actes de Festa Major vetllarem pel compliment de les mesures per evitar la propagació del Covid-19. És per això que demanem a totes les persones que assisteixin als actes, que portin sempre posada la mascareta, fins i tot en els espais oberts.

Temes relacionats
Publicació 10.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina