Estiu de concursos a la Biblioteca de Can Coromines

dimarts, 22 Juny, 2021

Si tens ganes de jugar, llegir i guanyar premis has de venir a la biblioteca Can Coromines i participar en un dels dos concursos que et proposem.
 

Operació Alvocat, el concurs per infants de 3 a 8 anys

Aquest estiu amb la biblioteca posa't ben fort, sa i espavilat.

L'any 2021 és l'Any Internacional de les Fruites i les Verdures i a la biblioteca volem que estiguis sa en l'aspecte intel·lectual i l'aspecte físic. És per això que et convidem a omplir el teu àlbum de cromos de Fruites i Verdures.

Cada cop que facis un préstec i contestis correctament una pregunta que et farem, et donarem un cromo per completar la teva col·lecció.

Cada 4 cromos acumulats, pujaràs de nivell. I cada cop que pugis un nivell, posaràs el teu nom dins una urna per entrar al sorteig dels premis finals.

Quan comença el concurs? El concurs es farà de l'1 de juliol al 31 d'agost de 2021.

Qui hi pot participar? Tothom que tingui entre 3 i 7 anys

Què puc guanyar? Un lot format per: un joc de taula, una fruita i un llibre a escollir.

Quan es farà el sorteig? el 3 de setembre a través d'Instagram Live

Si vols saber-ne més coses, només cal que cliquis aquí o vinguis a la Sala infantil de la biblioteca i parlis amb nosaltres!

 

Llegir té premi

Si tens entre 8 i 16 anys, el teu concurs és Llegir té premi, un concurs organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat (en altres paraules, un concurs que es juga a nivell de Catalunya).

Per participar-hi només cal ser un apassionat de la lectura. Cal registrar-se a la web (fins el 28 de juny), llegir i respondre les preguntes. Cada resposta ens donarà punts que se sumaran al nostre rànquing personal. Al final del concurs, qui més punts tingui... guanya!

Des de la biblioteca, us facilitarem els llibres perquè pogueu llegir sense parar, nomeś cal que vingueu a la sala infantil i ens els demaneu.

Quan comença el concurs? El concurs es farà del 28 de juny al 29 d'agost de 2021.

Qui hi pot participar? Tothom que tingui entre 8 i 16 anys

Què puc guanyar? Smartwatches, llibres, imans de xapa, premis virtuals...

Comparteix aquesta pàgina: