Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Nova senyalització vial a l'entorn del carrer Buenos Aires i la plaça Sant Cristòfol

Una cop finalitzada la construcció dels nous edificis d'habitatges al solar de l'antic hotel Miliets, s'han restituït els carrers de la zona per deixar-los en bones condicions per a la circulació i l'estacionament de vehicles, i fer-ho d'una manera segura per als vianants i per a la fluïdesa del trànsit.

En aquest sentit, a la plaça Sant Cristòfol s'han fet treballs de pintura viària que han consistit en repintar els passos de vianants i les places d'estacionament de la zona, a més de crear una plaça d'estacionament per a conductors de mobilitat reduïda, ja que a la zona no n'hi havia cap.

Pel que fa al carrer Buenos Aires, en el tram comprès entre el carrer Bonavista i la plaça Sant Cristòfol, s'hi ha prohibit l'estacionament pel desnivell pronunciat del carrer, per facilitar les maniobres d'accés de vehicles als aparcaments dels edificis i garantir la circulació de vehicles de grans dimensions, com per exemple camions.

Mentre que el carrer Bonavista s'ha deixat tal com estava amb l'única excepció de la primera plaça d'estacionament des del carrer Buenos Aires. El motiu és que aquesta plaça quedava ara just davant de les portelles dels serveis de llum del nou edifici i calia garantir un ràpid accés a la instal·lació en cas d'emergència.

D'altra banda, en els pròxims dies s'eliminaran les dues places d'estacionament que hi havia al carrer Buenos Aires, entre els carrers Bonavista i Havana, a petició de veïns de la zona, atès que, amb els cotxes aparcats, els vehicles -sobretot dels pesants- fregaven algun portal d'entrada en la maniobra de gir i es comprometia la seguretat del veïnat i vianants. A més, aquesta és una de les principals vies d'entrada al poble des de la N-II. 

Malgrat totes aquestes modificacions de la senyalització vial, des de l'Ajuntament de Sant Pol s'és conscient de la manca d'aparcament públic al centre del poble. Per això se segueix treballant per crear noves places d'estacionament lliure. Tanmateix, des del consistori s'insisteix que, en la mesura del possible, s'evitin els desplaçaments amb vehicle particular dins de la vila per raons mediambientals i per reduir el volum de trànsit als carrers estrets del centre de la localitat.

Temes relacionats
Publicació 27.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina