Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'1 de juny s'inicia la temporada de pagament als estacionaments de zona blava

Del dimarts 1 de juny i fins al 30 de setembre estarà vigent el període de pagament als diferents estacionaments de zona blava de Sant Pol de Mar. 

Les persones residents a la vila que portin més d'un any empadronades a Sant Pol i que facin efectiu l'impost de circulació al municipi poden obtenir l'adhesiu per poder aparcar gratuïtament a les diferents zones blaves de pagament de la vila. Per a més informació podeu clicar aquí.

Aquest any 2021 s'han introduït algunes modificacions en la regulació dels estacionaments de zona blava:

  • Zona blava del carrer Pau Simón: S'ha rebaixat l'import d'anul·lació de denúncia de 20€ a 5€ i es podrà anul·lar durant l'hora següent a la finalització del termini pagat.
  • Zona blava del parc del Litoral: S'ha inclòs l'estacionament de tot el dia, ja que fins l'any passat no hi havia un tiquet que permetés estacionar-hi durant tot l'horari de pagament. També s'ha rebaixat l'import d'anul·lació de denúncia per superar el temps permès, passant de 20€ a 5€ durant l'hora següent a finalitzar el termini pagat.
  • Nova zona blava a Morer: S'ha creat una nova zona d'estacionament de pagament d'horari limitat a la zona del Morer, atesa la massificació de vehicles estacionats que es produïa cada estiu en aquesta zona per part de persones que passen tot el dia a la platja. Els nous estacionaments estan situats als c. Jaume I (entre c. Rajoleria i c. Entitats), al c. Entitats i al c. Rajoleria. En aquesta zona també hi ha la possibilitat de treure un tiquet per a tot el dia.

En cas de sanció per no treure tiquet d'estacionament limitat, la sanció s'ha reduït a la meitat. Tanmateix es recorda que a les zones blaves de pagament està prohibit l'estacionament de vehicles de mobilitat personal VMP (patinets elèctrics i similars).

Adhesius d'estacionament per a persones no residents

D'altra banda, informem a les persones que resideixen de manera temporal a Sant Pol de Mar, ja sigui de segona residència o amb contractes de lloguer vigents, o bé els seus parents i/o visitants, que poden obtenir l'adhesiu per estacionar a les zones blaves de pagament de la vila abonant una taxa de 100 euros, tal i com es recull a l'Ordenança fiscal número 14, reguladora de la taxa per l'estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals.

Es tracta d'un adhesiu vàlid per estacionar al Parc de Litoral, al carrer de la Riera, al carrer Pau Simon, al carrer Jaume I (entre carrer Rajoleria i carrer Entitats), al carrer Entitats i al carrer Rajoleria, entre l'1 de juny i el 30 de setembre de l'any en curs.

Per tal de realitzar el citat tràmit, podeu enviar un correu electrònic a oacpolicia@santpol.cat. El titular del vehicle haurà de presentar còpia del permís de circulació del vehicle.

Temes relacionats
Publicació 25.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina