Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El 15 de juny es posa en marxa l'horari d'estiu per a l'accés als carrers restringits al trànsit

Es recorda que des del dia 15 de juny i fins el 15 de setembre, el pas pel carrer Consolat de Mar romandrà restringit tots els dies de la setmana, incloent festius de 12:00 a 21:00 hores. Únicament hi tindran accés els vehicles autoritzats dels veïns que viuen als carrers Consolat de Mar, Nou, Passatge del Mar, De la Plaça (només el tram de carrer situat entre Consolat de Mar i Abat Deàs), Ignasi Mas Morell (només el tram de carrer situat entre Consolat de Mar i Abat Deàs) i Abat Deàs (només el tram de carrer situat entre l'habitatge número 1 fins la cruïlla amb Manzanillo).

Accés al carrer Ferrocarril/Av.Doctor Furest.- Es prohibeix l'accés i circulació als vehicles no autoritzats per aquesta zona les 24 hores del dia, tal i com indica el senyal de trànsit situat a l'inici del carrer Ferrocarril.
Industrials i comercials amb seu social a Sant Pol de Mar: podran registrar els vehicles que estiguin a nom seu per accedir a ambdues zones restringides. Si només disposen d'un vehicle a nom de l'empresa o del titular, podran registrar també un segon vehicle que vagi a nom d'un familiar o el que utilitzin per a tasques urgents relacionades amb el seu ofici.

Per urgències i casos especials, si necessiteu accedir a la zona restringida amb un vehicle no autoritzat ni registrat, caldrà comunicar-ho per e-mail (policia@santpol.cat) com a màxim 48 hores després d'haver-hi accedit."
"Cal tenir en compte que el fet de poder accedir a la zona de la Punta no dóna dret a passar pel carrer Nou. En aquest cas, els conductors hauran d'arribar al seu aparcament pel carrer Tobella."

Temes relacionats
Publicació 10.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina